'Community'-fans kunnen dolblij zijn met dit nieuws

Six Seasons and a Movie is al jaren het streven van Community-fans.

Jim Pedd, 3 september 2021 08:35

Community-acteur Joel McHale hint er steeds meer naar dat mogelijk gewerkt wordt aan een filmversie van de populaire sitcom Community. De serie wordt gezien als een cultklassieker en was tussen 2009 en 2015 te zien op NBC.
Daar kreeg de serie veel lof voor de aparte verhalen, meta-humor en vele referenties naar popcultuur. De serie worstelde behoorlijk met kijkcijfers, maar ontwikkelde mettertijd een flinke groep liefhebbers die hem als cultserie zien. Bovendien bracht Yahoo! Screen hem terug voor een zesde seizoen dat het verhaal afrondde.

Een film!
Seizoenenlang werd door de cast en crew, waaronder bedenker Dan Harmon, verteld dat er een film moet komen. Immers was de slogan van de serie op een zeker moment zelfs #SixSeasonsAndAMovie. Wel zei hij dat een film er pas kan komen als "ik de serie ga missen".

Dat moment lijkt wel nader te zijn. Acteur Joel McHale, die de hoofdrol speelde, denkt namelijk dat de film er snel kan komen.

"Eerder loog ik er gewoon over. Mensen vroegen: 'Gaat de film er komen?' En dan zei ik: 'Ja, absoluut'. Ik denk dat alles nu wel goed ervoor staat. Mensen zeggen: 'We willen'. En we zullen het geld hebben. Ik denk dat het net pizza is. De kaas wordt gemaakt, iemand heeft bloem en er staat wat water klaar. Iemand anders heeft een oven. Alles moet bij elkaar komen, of nooit."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Community, Joel mcHale, NBC, Netflix, SixSeasonsAndAMovie

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws