'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' krijgt zijn eerste trailer! Check 'm hier

'The Wheel of Time' krijgt zijn eerste trailer!

De serie The Wheel of Time van Prime Video krijgt vandaag zijn eerste trailer.

Jim Pedd, 2 september 2021 19:55

De eerste trailer voor Amazon's The Wheel of Time-serie is onthuld. We zien daarin de eindeloze strijd tussen goed en kwaad voor het eerst onthuld.
De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan, die 14 boeken, 1 prequel en 2 companion boeken omvat en een van de beste fantasyseries sinds de Lord of the Rings van J.R.R. Tolkien is.

De eerste beelden
De serie speelt zich af in een wereld waarin de machtige en volledig vrouwelijke Aes Sedai de heerschappij hebben. We volgen een groep jonge mensen uit het vergeten stadje Emond's Field in Two Rivers. Hoewel ze dat niet weten, zijn hun lotsbestemmingen verwikkeld met het lot van de wereld en de mystieke One Power, die door de Aes Sedai gebruikt wordt tegen de kwaadaardige Dark One en zijn legers.

Hoewel we nog geen aflevering hebben gezien, heeft Prime Video alvast besloten een tweede seizoen te bestellen. Dat betekent dat showrunner Rafe Judkins dus goed begonnen is voor de streamingdienst.

De eerste trailer duikt meteen in de mythologie rond de Aes Sedai, de magische ruggengraat van de serie. Van glimpen van de mythische Tar Valon - het thuis van de Aes Sedai - tot de One Power in actie:

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws