Rick Grimes terug in 'The Walking Dead'-serie?

Krijgt The Walking Dead: World Beyond een rol voor Rick Grimes?

Jim Pedd, 4 september 2021 08:00

The Walking Dead: World Beyond onthult connecties met Rick Grimes. Dat heeft te maken met de verschijning van Jadis in het tweede seizoen van de spin-off serie.
De twee seizoenen tellende serie krijgt nog tien afleveringen en dan is het voorbij. Interessant wordt dat de serie straks laat zien hoe het met Jadis/Anne is gegaan in de jaren nadat ze in een helikopter met Rick verdween. Nu is ze een soldaat voor de CRM, de samenleving met zo'n 200.000 overlevenden.

Rick Grimes
In de zes jaar sinds Jadis het leven van Rick redde door hem aan boord van een CRM-helikopter te trekken, is ze terug met een missie: "om een nieuwe era op deze planeet in te luiden".

Rick is nog vermist, en dus zoekt Michonne naar hem zodat de 'brave man' terug naar huis naar hun kinderen RJ en Judith kan komen.

Wat er na die helikoptervlucht gebeurd is, blijft een mysterie. Gedacht wordt dat Rick een gevangene van de CRM is, een organisatie die zoekt naar een geneesmiddel of een oplossing voor de zombieplaag die de mensheid al tien jaar in zijn greep houdt.

De komende tien afleveringen gaan volgens Scott Gimple geen directe antwoorden geven. Wel komen de tien afleveringen met "hints van wat er gebeurd is op die helikoptervlucht".
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, Rick Grimes

Populair nieuws