Is Daryl de laatste overblijver in 'The Walking Dead'?

Is Daryl de laatste in 'The Walking Dead'?

Er zou nog maar 1 man overblijven in The Walking Dead en dat is Daryl?

Jim Pedd, 5 september 2021 om 12:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Daryl Dixon is een van de meest populaire personages die specifiek bedacht zijn voor de serie The Walking Dead. En sinds acteur Andrew Lincoln in seizoen 9 vertrok, is Norman Reedus een van de gezichten van de franchise geworden.
Hoewel iedereen in gevaar is in de serie, vinden fans dat Daryl off-limits is voor Walkers en schokkende plottwists. Hij redt het altijd levend. En sinds Beth Greene in seizoen 4 tegen Daryl zei dat hij "de laatst overgebleven man" gaat worden, denken fans dat het een voorspelling was.

Altijd overleven
Actrice Emily Kinney stelt nu dat ze nog altijd achter de woorden van haar personage staat.

"Jazeker. Ik weet niet of hij de enige laatste man is die overblijft, maar denk zeker dat hij een van de laatst overgebleven mannen zal zijn," zei Kinney tijdens de aflevering van Talking Dead.

Kinney werd nerveus toen ze de zin destijds uitsprak. "Norman vroeg toen aan Angela [Kang, showrunner]: 'Wat betekent die zin?' Is het een verwijzing naar mijn naderende dood?' En hij vroeg of dat betekende dat hij de volgende aflevering dood zou gaan. Maar ik denk dat hij overleeft tot het einde."

Daar lijkt het wel op, aangezien Daryl straks een eigen serie krijgt.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Daryl Dixon, AMC, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws