Laatste seizoen 'The Walking Dead' wordt het beste ooit

Het laatste seizoen van The Walking Dead moet ronduit briljant worden.

Jim Pedd, 01-09-2021 07:15

Ezekiel-acteur Khary Payton is ervan overtuigd dat het laatste seizoen van The Walking Dead net zo bevredigend wordt als het einde van Breaking Bad.
In september 2020 kondigde AMC aan dat The Walking Dead tot een einde zou komen met seizoen 11. Maar wel met een extra groot seizoen, dat 24 afleveringen krijgt. Tegelijk onthulde de televisiezender dat er een spin-off ontwikkeld wordt rond Daryl en Carol. Die is te zien na afronding van het elfde seizoen, dat in drie delen uitgezonden wordt.

Geweldig laatste seizoen
Nu we twee afleveringen onderweg zijn en het laatste seizoen behoorlijk sterk van start is gegaan, horen we van acteur Payton dat wat hem betreft dit seizoen geweldig eindigt.

Payton voegde zich in 2016 bij de serie en speelt de rol van King Ezekiel, die toen we hem ontmoetten de heerser van een eigen gemeenschap was en een tijger aan zijn zijde had.

"Ik denk altijd aan het laatste seizoen van Breaking Bad. Toen ik de op een na laatste aflevering zag, dacht ik: 'Er is echt geen manier waarop ze dit af kunnen ronden. Ik heb nog veel te veel vragen.' Maar ik kon mij niet meer vergissen. Ik weet nog hoe buitengewoon ik vond wat ze deden, en dat geeft mij altijd het zelfvertrouwen over het laatste seizoen."
Bron: Scree

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 11, Angela Kang, Khary Payton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix