Nee, de schurk van 'Moon Knight' is niet wie je denkt

De schurk van 'Moon Knight' is niet wie je denkt

Mensen dachten te weten wie de schurk van Moon Knight is, maar ze vergissen zich.

Jim Pedd, 5 september 2021 om 11:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios werkt druk aan een nieuwe Disney+-serie, Moon Knight getiteld. De opnames daarvan duren nu al zo'n vier maanden. Tot dusverre zagen we enkel gelekte foto's die de hoofdpersoon in kostuum lieten zien.
Die hoofdpersoon wordt gespeeld door Oscar Isaac en tegenover hem staat Ethan Hawke. De acteur - die viermaal voor een Academy Award genomineerd werd - geeft nu al weken interviews over zijn debuut, zonder duidelijke details te geven. En zo ook nu weer.

Onbekend personage
Hawke denkt dat de serie een groot succes wordt, omdat deze geen grote bagage heeft zoals bijvoorbeeld Batman, Spider-Man en Superman dat wel hebben.

"Nou, het is... ik heb zo'n 10.000 NDA's moeten tekenen en ze maken het altijd moeilijk als ik ook maar iets zeg. Ze zijn er heel geheimzinnig over en houden ervan om een boel opwinding op te bouwen," begon Hawke.

"Maar ik begrijp waarom mensen ervan houden om voor hen te werken. Ze zijn extreem actief, heel vriendelijk en zijn heel goed in het opbouwen van werelden. Als je wil spelen, willen ze je dat ook echt laten doen."

De acteur vertelde verder dat hij niet iemand speelt die je uit de comics kent.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Moon Knight, Ethan Hawke, Disney Plus, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws