'The Walking Dead' maakt wel heel veel slachtoffers ineens

The Walking Dead maakt wel heel veel slachtoffers

De serie The Walking Dead gaat volop door met heel veel slachtoffers die gemaakt zijn.

Jim Pedd, 7 september 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vrees de Reapers! De gemaskerde overvallers die het op Maggie en Negan voorzien hebben in The Walking Dead hebben heel wat nieuwe slachtoffers gemaakt in een grimmige nieuwe aflevering van de serie. Aflevering 3, Hunted, was een heftige.
Vandaag zetten we voor je op een rij hoe het allemaal verlopen is met Maggie's groep en hun strijd tegen de Reapers. En nee, gemakkelijk ging dat niet. We wisten al dat de Reapers enorm vaardig zijn en mensenjagers. Dat vertelde showrunner Angela Kang al tijdens een interview.

Heel veel slachtoffers
"Elk van hen is een ongelofelijk brute en goed georganiseerde krijger. Zij zijn vleesgeworden mensenjagers. Het is een heel formidabel type vijand om het tegen op te moeten nemen," vertelde Kang.

En dat gaan we zien, want het aantal slachtoffers neemt toe. In seizoen 10 eisten ze al de levens van Elijah's zus, Maggie's vrienden Maya, Ainsley en Gus en zeer recent Roy. Die zag de dood nooit komen. En nu zijn er meer slachtoffers gevallen. Die zetten we voor je op een rij:

Cole: Al binnen 20 seconden was hij dood. Een Reaper sneed zijn keel door.
Duncan: Hij kreeg meerdere messen in z'n buik geworpen, waarna hij langzaam doodbloedde.
Agatha: Zij werd verlaten voor een stel Walkers, die haar levend op aten.
Nicholls: Deze Reaper werd het slachtoffer van Father Gabriel en kwam om het leven wegens verwondingen aan zijn nek en maag.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Reapers, Seizoen 11, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws