search
'The Boys' heeft een wel heel bijzondere nieuwe promo voor seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

'The Boys' heeft een wel heel bijzondere nieuwe promo voor seizoen 3

De held A-Train komt nog even met een eigen nummer voor seizoen 3 van The Boys.

Als je kijkt naar The Boys, weet je wel dat de The Seven niet echt de sterren van de serie zijn. Maar dat is niet de manier waarop Amazon Prime Video deze duistere kloon van de Justice league in de markt zet.

De superhelden zijn min of meer medewerkers van het bedrijf Vought, dat ze ook maakt en de technologie in handen heeft om ze te maken. In de franchise zijn de superhelden heel gevaarlijk, en hebben ze een heel marketingteam achter zich.

Een lied gemaakt
Amazon Prime heeft op Twitter een fictief Vought International-account aangemaakt. Daar is nu een nieuwe muziekvideo op verschenen voor het personage A-Train, gespeeld door acteur Jessie T. Usher.

In de clip horen we hem de nieuwe single Faster zingen. Die verschijnt volgens de marketing ook op Voughtify, de variant op Spotify van de franchise.

Vorig seizoen ging het helemaal niet zo gemakkelijk met A-Train. Hij werd uit The Seven geknikkerd, en voegde zich bij de Church of the Collective. Ook lekte hij informatie over Stormfront naar The Boys, waarop hij uiteindelijk terug kon keren naar The Seven.

Hieronder kan je de video bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen