De Commonwealth in 'The Walking Dead' is heel episch

De Commonwealth in 'The Walking Dead' is episch

De nieuwe gemeenschap Commonwealth in The Walking Dead wordt bijzonder groot en apart.

Jim Pedd, 6 september 2021 om 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Welkom bij de Commonwealth. Dat is een gemeenschap zoals je die nog niet eerder gezien hebt in The Walking Dead.
Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess hebben een reis gemaakt om Stephanie te ontmoeten, de vrouw wiens stem te horen was op de radio van Eugene in seizoen 10. Maar ze werden opgepakt door in wit geklede soldaten die aangestuurd werden door General Mercer.

Nieuwe samenleving
Acteur Josh McDermitt, die de rol van Eugene speelt, is helemaal blij dat we de groep te zien krijgen. "Het is opwindend omdat het zo groot, zo epische n groot is. Om degene te zijn die dat nieuwe verhaal mag inluiden, dat is echt opwindend," aldus McDermitt.

Hij vindt het vooral ook tof omdat "alles wat we zien, zo anders is dan wat je tot nu toe in The Walking Dead gezien hebt. We zijn eraan gewend om alles te zien dat vergaan is. Een wereld waarin de hulpbronnen beperkt zijn, en alles aan stukken ligt. We hebben Alexandria gezien, Hilltop en Kingdom. Allemaal vielen ze. Elke gemeenschap worstelt om overeind te blijven."

Dat is anders met de Commonwealth, die thuis biedt aan zo'n 50.000 bewoners. "Ze zijn zo georganiseerd, ze zitten zo goed in elkaar."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Commonwealth

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws