Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

De top drie is weer bekend. Welke series werden massaal bekeken op Netflix?

Jim Pedd, 30-08-2021 10:17

Elke zondag kijken we naar de drie meest bekeken televisieseries op Netflix in Nederland. Deze week is er voor het eerst in een paar weken tijd weer een nieuwe nummer één en een bijna helemaal nieuwe top drie.
De serie Clickbait debuteerde nieuw deze week en is meteen naar de eerste stek gestegen. Dat ten koste van de serie Hit & Run, die de afgelopen twee weken op de eerste plek stond. Tot slot is Riverdale weer aan de volle gang en dat heeft gevolgen voor de top!

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Clickbait (1 seizoen): Deze opvallende miniserie laat zien dat een dubieuze link met het internet is, als de brave huisvader Nick Brewer ontvoerd wordt. Zijn familie doet alles om de dader en het motief te achterhalen.

2. Hit & Run (1 seizoen): Na twee weken op de eerste stek, is deze serie weer terug naar de tweede. We volgen een man die op wraak uit is, als zijn vrouw voor dood achtergelaten is.

3. Riverdale (S05E13): De serie is weer van start gegaan en dat levert meteen een mooie stek in de top drie op. In de nieuwe aflevering worstelt Archie met zijn pijnlijke verleden, nodigt Cheryl Kevin uit en zien we Betty geconfronteerd worden met een grote tegenslag.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Massaal, Clickbait, Hit and Run, Riverdale

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam