search
Tweede seizoen van de populaire serie 'Firefly Lane' verschijnt niet meer dit jaar op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen van de populaire serie 'Firefly Lane' verschijnt niet meer dit jaar op Netflix

Slecht nieuws voor de fans van de serie 'Firefly Lane'. Het tweede seizoen zal dan toch niet meer dit jaar op streamingdienst Netflix verschijnen.

In eerste instantie zou het tweede seizoen van Firefly Lane nog dit jaar verschijnen op Netflix. Nu is bekend gemaakt dat dit niet meer gaat lukken.

Dat het tweede seizoen niet meer dit jaar op Netflix zal verschijnen is een tegenvaller voor de vele fans van de reeks. Het was uiteindelijk één van de hoofdrolspeelsters, namelijk Katherine Heigl die via Twitter bekendmaakte dat we het vervolg niet meer dit jaar hoeven te verwachten.

2022
Op Twitter werd aan Katherine Heigl gevraagd of er al een officiële releasedatum is voor de reeks of niet. Daarop antwoorde de knappe actrice dat er nog geen releasedatum bekend is, maar dat deze wel pas in 2022 zal zijn.

Bovenstaande is een verrassend bericht, niet in het minst omdat Netflix eerder nog in juli van dit jaar liet optekenen dat het tweede seizoen nog dit jaar zou verschijnen. Helaas bleek dit dus uiteindelijk niet haalbaar te zijn.

Ondertussen stellen diverse geruchten ook dat de opnames een aanzienlijke vertraging hebben opgelopen. Zo wist ProductionWeekly eerder te melden dat de opnames nog zouden lopen tot maar liefst april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen