search
'Sex Education' seizoen 3 onthult zijn trailer: Check 'm hier
Series / Trailer

'Sex Education' seizoen 3 onthult zijn trailer: Check 'm hier

Netflix komt vandaag met beelden voor het derde seizoen van de serie Sex Education.

Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven.

Dat belooft dus wat voor het aankomende derde seizoen van Sex Education, de serie die Netflix al op 17 september verder laat gaan. Bereid je dus maar weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Derde seizoen
In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff's succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie's pleegmoeder Anna.

De cast van Sex Education bestaat verder uit vertrouwde gezichten als Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey en Ncuti Gatwa.

De serie van Netflix staat bekend om z'n humor, maar ook rake verhaallijnen en natuurlijk de vele seksscènes. Daarvan gaan we nu weer veel zien! Vanaf 17 september dus te zien!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen