search
Auch: 'Mr. & Mrs. Smith' verliest een grote naam
Series / Nieuws

Auch: 'Mr. & Mrs. Smith' verliest een grote naam

Phoebe Waller-Bridge vertrekt bij de Mr. and Mrs. Smith-serie die eraan zit te komen.

Phoebe Waller-Bridge is vertrokken bij Prime Video-serie Mr. and Mrs. Smith. Creatieve meningsverschillen met acteur Donald Glover liggen daaraan ten grondslag.

In Mr. and Mrs. Smith krijgen we een nieuwe versie van het verhaal van de film uit 2005 te zien. Daarin speelde Brad Pitt de rol van John en Angelina Jolie die van Jane. Zij waren twee huurmoordenaars die verliefd werden en trouwden, zonder elkaar te vertellen over hun beroep. De film is berucht vanwege de chemie tussen Pitt en Jolie, die uiteindelijk een relatie kregen, ook al was Pitt toen nog aan het daten met Jennifer Aniston.

Helaas vertrokken
In de Prime Video-serie zouden Glover en Waller-Bridge de hoofdrollen krijgen. Maar de boel gaat niet door, want vandaag blijkt dat de actrice vertrokken is bij de serie.

The Hollywood Reporter stelt dat de actrice en schrijfster de serie puur verlaten heeft vanwege creatieve verschillen met haar vriend en co-ster Glover. Het tweetal had elkaar leren kennen op de set van de film Solo: A Star Wars Story en blijft bevriend.

Wel liggen de verschillende visies die zij voor de serie hadden te ver uit elkaar. Amazon zoekt nu een nieuwe actrice die de rol van Waller-Bridge over zou kunnen nemen. De opnames moeten volgend jaar van start gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen