'The Walking Dead': Maggie doet iets gruwelijks

The Walking Dead: Maggie doet iets gruwelijks

Het personage Maggie stond voor een moeilijke keuze in The Walking Dead.

Jim Pedd, 8 september 2021 om 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Maggie (Lauren Cohan) heeft een hartverscheurende beslissing gemaakt in The Walking Dead. Na een aanval die ertoe leidde dat de meeste Wardens dood zijn en Alden dodelijk gewond is, moeten Negan en Maggie doorgaan en proberen voorraden te vinden.
Terwijl Alexandria verhongert en voorraden nodig heeft, braakt Alden dus gewond. Maggie moet hem maar even achterlaten en hem daarna komen halen, vertelt Alden. Dat moet wel, want anders zal Alexandria niet gered worden en sterft iedereen misschien wel.

Samen verder gaan
Negan vindt dat Maggie het moet doen. "Het is gemakkelijk voor jou, niet waar?" bijt ze hem toe. "Roekeloos omgaan met andermans leven. Maar jij beslist niet meer over wie er leeft en wie er sterft. Het is jouw schuld dat we hier zijn. Dat is jouw schuld. Omdat jij alles verwoest hebt dat we opgebouwd hadden."

Daar gaat Negan niet eens tegenin: "Je moet nog steeds een keuze maken."

En dat doen ze, want Alden blijft achter in een kerk, met een mes en wat voorraden. "Maggie moet een hartverscheurende keuze maken om door te gaan en Alden achterlaten," zegt showrunner Angela Kang in The Walking Dead: Episode Insider. Voor Negan geldt dat hij wel weet dat Maggie geen advies nodig heeft. "Maar dat wil niet zeggen dat hij dat dan niet gaat geven."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Maggie, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws