search
'Lucifer' seizoen 6-trailer onthult wel heel bijzonder personage
Series / Nieuws

'Lucifer' seizoen 6-trailer onthult wel heel bijzonder personage

Het zesde seizoen van Lucifer komt eraan met een rol voor niemand minder dan Adam.

Een nieuwe trailer voor het zesde seizoen van Lucifer onthult de eerste blik op Adam. Hij is de nieuwste Bijbelse Figuur die in Los Angeles aankomt.

Komende vrijdag zal de Netflix-serie zijn laatste seizoen online zetten. Nadat de serie meermaals aan de dood wist te ontkomen, weten we nu zeker dat de serie het einde tegemoet zal moeten treden.

Lucifer seizoen 6
Het zesde seizoen van Lucifer wordt een emotioneel seizoen. De serie had een gigantisch vijfde seizoen dat omging met de komst van God en het nieuwe baantje van Lucifer, die nu de heerser van de hemel wordt nadat zijn vader met pensioen gaat.

Makkelijk wordt het daarmee niet voor Lucifer, die nu ineens van de duivel een godheid wordt en ineens niet meer zomaar zijn nachtclub kan gaan runnen.

Op Twitter debuteerde de nieuwe trailer voor de serie, die bevestigt dat de bekende Adam uit de Bijbel te zien zal zijn. Die onthulling zie je aan het einde van de video, waarin Linda een coach lijkt te zijn voor Adam, die bij Dr. Linda Martin (een goede vriendin van Lucifer en therapeut) op de bank zit.





Aanbevolen artikelen