'Moon Knight' op Disney+ wordt veel zwaarder dan je denkt

Moon Knight op Disney+ wordt zwaarder dan je denkt

De serie Moon Knight met Oscar Isaac belooft een opwindende toevoeging aan het MCU te worden.

Jim Pedd, 8 september 2021 om 11:40

Regisseur Mohamed Diab vertelt over zijn ervaring met werken voor Marvel Studios aan de serie Moon Knight. Hij belooft dat fans genoeg MCU-actie en humor kunnen verwachten. Maar de serie gaat je ook verrassen.
Volgend jaar moet de televisieserie op Disney+ te zien zijn. Dan ontmoeten we Oscar Isaac als de nieuwste held van Marvel Studios. Het personage wordt anders dan alle helden die we tot nu toe gezien hebben.

Heel anders
Diab bevestigde tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat hij vier van de zes afleveringen geregisseerd heeft. Het wordt anders dan wat hij eerder maakte, maar:

"Mijn films zijn hard, serieus en draaien om grote thema's. En ik heb heel sterk het gevoel dat Moon Knight ook zo gaat zijn. Het wordt entertainment, maar ook heel zwaar. En tegelijk zijn we heel creatief met de grappen en met de actie. Ik blijf maar zeggen tegen mijn vrouw: ik kan niet geloven dat ik grappig ben in een andere taal."

Diab blijkt een pitch van maar liefst tweehonderd pagina's geschreven te hebben voor de serie van Marvel Studios, waarna hij ook daadwerkelijk gekozen werd om hem te maken.
Bron: THR

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Mohamed Diab

Populair nieuws