search
'The Walking Dead' krijgt misschien nog een spin-off
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt misschien nog een spin-off

De serie The Walking Dead zou een spin-off volledig rond Negan kunnen krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van The Walking Dead is mogelijk niet het einde van Negan. De schurk wordt al sinds het einde van seizoen 6 gespeeld door acteur Jeffrey Dean Morgan en keert misschien wel terug voor een compleet eigen serie.

"Er zijn wat gesprekken tussen mij en mensen van de zender geweest," vertelt de acteur aan TVLine. "We zullen zien. Ik bedoel, Negan zou nog altijd dood kunnen gaan voor het einde van seizoen 11. Dus dat zou een probleem zijn, tenzij het een prequel wordt.

Meer verhalen
Leidend voor de acteur is dat er [i]"meer verhalen zijn om met Negan te vertellen. Ik weet min of meer hoe dit seizoen tot nu toe zal gaan en hier en daar zetten we deuren open die kunnen leiden tot meer verhalen voor Negan."


Mocht het zover komen, dan is de acteur duidelijk aan boord voor meer Negan. "Ik hou wel van Negan. Er is een buitengewone kans om dieper in deze man te duiken. Ik vind hem de afgelopen paar jaren heel interessant geworden en ben er zeker niet tegen om hem langer in leven te houden en meer over hem te leren."

In het tiende seizoen kregen we al een speciale aflevering die over Negan en zijn vrouw draaide. Zo leerden we onder meer waarom zijn knuppel Lucille heet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen