Disney+ begint met 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson

Disney+ begint met 'Secret Invasion'

De opnames van Secret Invasion zijn in volle gang, voor een release volgend jaar.

Jim Pedd, 9 september 2021 om 07:16

Secret Invasion is begonnen! De Marvel Cinematic Universe-serie die voor Disney+ wordt gemaakt, is begonnen met zijn opnames.
Eerder hoorden we van debuterend MCU-acteur Christopher McDonald dat de serie eind augustus van start zou moeten gaan met zijn opnames. Dat is niet helemaal uitgekomen, maar de camera's draaien nu wel echt.

In volle gang
Acteur Samuel L. Jackson is de afgelopen dagen in Londen gespot in het kostuum van Nick Fury. Dat betekent dat de opnames dus echt van start zijn voor de miniserie die straks zes afleveringen krijgt.

De acteur is al een tijdje in het Verenigd Koninkrijk, waar hij betrokken was bij de film The Marvels. En nu gaat hij aan de slag met zijn dertiende (!) project voor Marvel Studios. Tegelijk is dit de eerste keer dat hij een hoofdrol speelt.

Het verhaal draait om een infiltratie van de Aarde door de Skrulls. Zij zijn de vormveranderaars die we leerden kennen in Captain Marvel. Dat betekent dat iedereen een bedrieger zou kunnen zijn.

Naast Jackson keert ook Ben Mendelsohn terug als Talos, een van de Skrulls. Verder hebben nieuwkomers McDonald, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott en Olivia Colman allemaal rollen.
Bron: The Direct

Lees meer over: Secret Invasion, MCU, Marvel Studios, Samuel L jackson, Ben Mendelsohn

Populair nieuws