search
Samuel L. Jackson is terug voor Disney+-serie 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Samuel L. Jackson is terug voor Disney+-serie 'Secret Invasion'

Nick Fury keert weer eens terug in het Marvel-universum en dat wordt heel gaaf.

Samuel L. Jackson bereidt zich voor op een terugkeer naar het Marvel Cinematic Universe als Nick Fury. Dat doet hij straks in de serie Secret Invasion.

Jackson hintte op zijn terugkeer met een stel nieuwe foto's die hij op Instagram deelde. In een daarvan zien we de haarstukken van Fury die de acteur draagt. Weer een andere foto laat Jackson met een shirt aan zien, dat een artistieke weergave van Fury met de pieper van Captain Marvel is. De serie volgt op die film en laat zien hoe het Fury vergaat in een strijd met de Skrull.

Skrull vs. Nick Fury
In Secret Invasion zien we hoe Skrulls, die van vorm kunnen veranderen en er heel precies als bepaalde mensen uit kunnen komen te zien (en zelfs zo gaan klinken) de belangrijkste plekken op Aarde overnemen. Als gevolg daarvan worden zij langzaamaan de leiders van de vrije wereld, die dus niet zo heel vrij lijkt te zijn.

Nick Fury neemt het tegen hen op en doet dat in samenwerking met niemand minder dan Talos.

In de serie speelt onder andere actrice Emilia Clarke een belangrijke vrouw. Zij maakt daarmee haar debuut in de Marvel-franchise. "Voor mijn gevoel is Marvel een beetje het Apple van deze wereld", zei ze dolenthousiast.

Hieronder de foto's:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen