Dit ligt nu al gevoelig: 'Cowboy Bebop' verandert iets aan het bronmateriaal

Cowboy Bebop verandert iets aan het bronmateriaal

Netflix komt binnenkort met een live-action Cowboy Bebop-serie en verandert het bronmateriaal.

Jim Pedd, 09-09-2021 10:18

De oorspronkelijke Cowboy Bebop anime ging in 1998 van start en draaide om een groep premiejagers die op het schip uit de titel reisden, in het jaar 2071. Hij introduceerde een nieuwe golf aan westerse kijkers voor anime en krijgt nu een live-action serie op Netflix.
De serie moet natuurlijk wel echt weten te slagen, waar heel veel druk op staat bij de vele kritische fans. Sinds 2017 wordt er aan de serie gewerkt, maar het coronavirus en een verwonding van acteur en hoofdrolspeler John Cho op de set zorgden voor zoveel vertraging dat de show pas in november van start gaat.

Elementen veranderen
Met nog een paar maanden te gaan tot de release, kan de cast eindelijk vertellen over de serie. John Cho vertelde onder meer over zijn personage, Spike. Die krijgt een iets andere haarstijl dan zijn anime-tegenhanger.

"Ik weet niet of ik het haar wel fijn vind. Mijn haar is echt een rommeltje, dus het is altijd moeilijk er iets van te maken. Mijn discussies met haar en make up kwamen erop neer dat we letterlijk moesten namaken wat je in de anime ziet. Maar het moest er ook natuurlijk uitzien," aldus Cho.

Hij wilde ook geen pruik dragen. "En dus moet ik mijn haar zo snel mogelijk laten groeien voor de eerste aflevering. Ik had toen heel kort haar, dus het was echt wel heftig."

Gelukkig is het goed gekomenen nu afwachten om te zien wat de kijker ervan vindt!
Bron: Vulture

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho

Populair nieuws