search
'Midnight Mass' van Netflix onthult wel heel gave eerste trailer
Series / Trailer

'Midnight Mass' van Netflix onthult wel heel gave eerste trailer

De serie Midnight Mass is gemaakt door de makers van de The Haunting-series.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat hij al twee Netflix-horrorhits maakte in de vorm van The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor, keert Mike Flanagan terug met nog een horrorserie: Midnight Mass. Daarvan is nu een nieuwe trailer vrijgegeven.

Midnight Mass draait om religieus extremisme in een klein stadje en ziet er net zo eng uit als de voorgaande series van Flanagan. Netflix heeft nu een trailer vrijgegeven die laat zien wat we van de serie mogen verwachten.

Midnight Mass
De trailer zet het verhaal op. We zien een kleine gemeenschap op Crockett Island. Daar verschijnen nieuwe gezichten, maar ook wat ouden, wat zorgt voor verdeeldheid onder de bewoners van het dorp.

Als er wat niet uit te leggen wonderen plaatsvinden, verandert het eiland voor altijd.

Flanagan heeft de serie bedacht, en alle zeven afleveringen geregisseerd. Hieronder kan je de trailer bekijken:



Netflix kwam ook al met een officiële synopsis. Midnight Mass is het verhaal van een kleine geïsoleerde gemeenschap op een eiland waar bestaande verdelingen vergroot worden door de terugkeer van een jonge in ongenade gevallen man en de aankomst van een charismatische priester. Als Father Pauls verschijning op Crockett Island samenvalt met niet te verklaren en ogenschijnlijk miraculeuze gebeurtenissen, krijgt een vernieuwde religieuze bloeddorst de gemeenschap in zijn hand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen