'Star Trek: Picard' brengt een wel heel bekende schurk terug

Star Trek: Picard brengt heel bekende schurk terug

Dit seizoen krijgt Star Trek: Picard te maken met demonen uit het verleden van Jean-Luc.

Jim Pedd, 4 september 2021 om 10:28

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard heeft een opvallend nieuw castlid gevonden. Actrice Annie Wersching heeft getekend om een rol te spelen in de serie. En niet zomaar een rol!
"Ik ben het begin, het eind, de ene die velen is. Ik ben de Borg". Het zijn woorden die je misschien wel kent, ze komen namelijk van de iconische schurk de Borg Queen uit de film Star Trek: First Contact, waarin ze gespeeld werd door Alice Krige.

De Borg Queen
Nu is er dus een nieuwe actrice gecast in de rol van de Borg Queen: Annie Wersching. Zij zal mogelijk een andere Borg Queen zijn dan we kennen, omdat er volgens de verhalen meerdere Borg Queens bestaan in het Trek-universum.

Het nieuwe seizoen van Picard zit vol verschijningen van acteurs die we kennen, maar ook nieuwe acteurs. Dit seizoen voegen zich onder meer Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady en Brent Spiner bij Patrick Stewart.

Bovendien krijgen zij gezamenlijk te maken met John de Lancie's Q, die een heel andere variant van zichzelf zal zijn. Het nieuwe seizoen draait onder meer om tijdreizen, en alternatieve tijdlijnen. Dat geeft ruimte voor een terugkeer van de Borg Queen.

Hieronder het bericht van Wersching op Twitter waarin ze het viert:


Lees meer over: Star Trek Picard, Paramount Plus, Patrick Stewart, Annie Wersching

Populair nieuws