'Star Trek: Picard' heeft nu al goed nieuws

'Star Trek: Picard' heeft nu al goed nieuws

De opnames van seizoen 2 zijn af en nu al begint men met seizoen 3!

Jim Pedd, 5 september 2021 om 08:43

Volgend jaar keert Star Trek: Picard terug met zijn tweede seizoen. Desalniettemin kan men bijna beginnen met de opnames van de derde reeks afleveringen die ook al besteld is door streamingdienst Paramount+.
Dat nieuws krijgen we via een van de crewleden van de serie, Digital Imaging Technician Ryan Kunkleman. Hij onthulde dat het werk aan het tweede seizoen zo'n beetje rond is en dat men bijna kan beginnen met werken aan seizoen 3.

Derde seizoen maken
Kunkleman vond het een geweldige rit om aan het tweede seizoen te werken. "Het is zo'n buitengewone ervaring. De twaalfjarige Ryan zou helemaal gek worden als hij wist dat hij dit zou mogen doen. Ik hou zo erg van de crew en ga degenen missen die moesten vertrekken voor seizoen 3."

Hoewel het derde seizoen niet formeel besteld zou zijn, is bekend dat de studio de producenten toestemming gaf meteen aan de slag te gaan met het derde seizoen.

Dat seizoen 2 en 3 back-to-back opgenomen zouden worden, hoorden we later pas van acteur John de Lancie die te zien is als Q. "Q keert terug", vertelde hij. Vervolgens onthulde hij dat "we seizoen twee en drie tegelijk opnemen nu."

Begin volgend jaar moet het tweede seizoen van de serie van start gaan met elke week een nieuwe aflevering.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws