Netflix gaat door met 'Undercover' en onthult nieuwe personages van seizoen 3

Undercover seizoen 3 onthult nieuwe personages

De serie Undercover van Netflix gaat door en komt met nieuwe personages.

Jim Pedd, 10 september 2021 om 14:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zijn in het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix reeks Undercover te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende.
Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van de serie. Undercover seizoen 3 is geproduceerd door productiehuis De Mensen en zal dit najaar te zien zijn op Netflix.

Derde seizoen
We weten ook al iets over het verhaal van het nieuwe seizoen.

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Lees meer over: Netflix, Undercover, Nazmiyhe Oral

Populair nieuws