search
Apple TV+ boekt groot succes met 'See' van Jason Momoa
Series / Nieuws

Apple TV+ boekt groot succes met 'See' van Jason Momoa

De tweede reeks afleveringen van See is van start gegaan en blijkt een groot succes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je van keiharde en grootschalige vechtscènes houdt, dan vind je de wereld van Apple TV+ Original See zeer waarschijnlijk erg interessant. Het tweede seizoen van de serie blijkt nu records te breken.

Dat meldt Deadline op basis van data die het van derden heeft. Apple TV+ heeft niet zo heel veel abonnees, en ook geen aanbod dat zo breed is als dat van bijvoorbeeld Netflix of Disney+.

Heel veel kijkers
Maar goed, de series die er zijn doen het wel prima bij de abonnees. Zo is The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon lang een van de populairste en best bekeken series van Apple TV+ geweest. En dat stokje wordt nu overgedragen aan het tweede seizoen van See.

Dat blijkt maar liefst 30 procent meer kijkers te hebben getrokken dan zijn eerste seizoen in de eerste twee weken.

In het tweede seizoen voegt Dave Bautista zich bij de serie als Edo Voss, de vervreemde broer van Jason Momoa's Baba Voss. Het duo doet het heerlijk samen in een soort buddy cop-samenwerking.

See is al vernieuwd voor een derde seizoen, dus de reis is nog lang niet voorbij.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen