search
Teleurstellend nieuws rond het laatste seizoen 'Empire'
Series / Nieuws

Teleurstellend nieuws rond het laatste seizoen 'Empire'

Empire komt misschien niet tot het einde dat je ergens wel had gehoopt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Empire lijkt een ander einde te gaan krijgen dan de bedoeling was. Michael Thron, baas van de zender Fox die de serie maakt, onthulde dat er geen plannen zijn om nogmaals te proberen een goed einde te maken.

De pandemie heeft natuurlijk voor veel veranderingen bij producties gezorgd. Zelfs voor Empire lag niets vast. Dus besloot Fox de boel eerder af te ronden dan de bedoeling was, tegen de zin van bedenkers Lee Daniels en Danny Strong in.

Geen mogelijkheid
"Helaas konden we met de pandemie de finale niet zo maken als we gehoopt hadden," legde Thron uit. "Ik denk dat de producenten hun best hebben gedaan gezien de situatie waarin we zitten, om het publiek een gevoel van afsluiting te gunnen."

Maar: "aangezien iedereen van de cast en iedereen achter de schermen bezig is met andere dingen, voelt het heel onwaarschijnlijk dat we voorlopig een finale kunnen maken zoals sommige mensen zullen hopen."

De serie Empire is een dramaserie over een familiedynastie. Hij speelt zich af binnen de glamoureuze en vaak gevaarlijke wereld van hip-hop muziek. De serie draait om de Lyons en hun mediabedrijf, Empire Entertainment.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen