Netflix voegde deze week 14 (!) nieuwe series toe: Check hier welke

Netflix voegde deze week 14 (!) nieuwe series toe

Het was weer een spectaculaire week op streamingdienst Netflix. Check hier al het nieuws.

Jim Pedd, 10 september 2021 om 20:03

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series die door Netflix zijn toegevoegd voor je op een rij. Vandaag weer een behoorlijk drukke week, met flink wat nieuwe toevoegingen. We beginnen met de series die enkel een nieuwe aflevering kregen, gevolgd door series met complete seizoenen.
Explained (S03E08): Ooit was suiker cruciaal om te overleven. Nu is het vooral een gezondheidsrisico. Kunnen we ons oerverlangen naar zoetigheid stillen en toch gezond en evenwichtig leven?

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (S01E01): Training, lancering en landing. In deze onthullende docuserie reis je mee met de crew van Inspiration4 op hun eerste civiele ruimtemissie.

DC's Legends of Tomorrow (S06E15): Rip en het team keren terug naar 2016, waar ze ieder voor zich overwegen of ze hun missie willen afmaken. Sara wordt herenigd met haar vader.

Chesapeake Shores (S05E04): Terwijl Mick en Thomas eropuit gaan in de natuur, verwelkomen Jess en David een zwerm fantasyfans. Kevin en Connor worstelen met werkproblemen.

Riverdale (S05E15): Superster Josie McCoy keert terug naar Riverdale om een album op te nemen en haar verleden onder ogen te komen. Tabitha en Veronica onderzoeken een nieuwe zakelijke kans.

Lucifer (seizoen 6): De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

De Octonauten gaan aan Wal (seizoen 1): De Octonauten breiden hun verkenningstocht uit: ze verlaten de zee en gaan aan wal! Met nieuwe voertuigen en vrienden beschermen ze bedreigde leefomgevingen en dieren.

Kid Cosmic (2 seizoenen): Als een jongen vijf krachtige kosmische stenen vindt, komen zijn superheldendromen uit. De boel redden is echter moeilijker dan hij dacht – en hij kan het niet alleen.

Rick and Morty (seizoen 5): Alles en niets zijn beide logisch als het bizarre genie Rick en zijn kleinzoon Morty meer interdimensionale avonturen beleven die tijd en ruimte op de proef stellen.

The Circle (seizoen 3): Een nieuwe groep flirters, jokkebrokken en brave bondgenoten komt naar The Circle om zich in nieuwe bochten te wringen en de geldprijs van dit seizoen te winnen.

On the Verge: Vier vrouwen - een chef, een alleenstaande moeder, een erfgename en een werkzoekende - worstelen met liefde, werk en een midlifecrisis in het L.A. van voor de pandemie.

The Circle (seizoen 1): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Into the Night (seizoen 2): Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Metal Shop Masters: In deze wedstrijdserie, moet een groep metaalkunstenaars het tegen elkaar opnemen met epische opdrachten. Een van hen wint 50.000 dollar.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws