search

Ons nieuws van zaterdag 11 september 2021

Nieuwe foto 'Hawkeye' showt Kate Bishop van Hailee Steinfeld
Series / Nieuws

Nieuwe foto 'Hawkeye' showt Kate Bishop van Hailee Steinfeld

De nieuwe Marvel-serie verschijnt over ruim twee maanden op Disney+.

We hebben nog een half seizoen van de animatieserie What If...? te gaan en deze zal in oktober afgerond worden. Een maand later is het tijd voor de vierde live action Marvel-serie van het jaar en dat is Hawkeye.

De serie die zich zal richten op de bekende Avenger Clint Barton van Jeremy Renner en de nieuwkomer Kate Bishop van Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld. De laatste zal naar verwachting de nieuwe Hawkeye worden in het grotere Marvel Cinematic Universe.

Nieuwe foto Kate Bishop
Marvel Studios heeft nu een nieuwe foto verspreid waarop het duo te zien is. We zien ook de hond Pizza Dog. Het duo lijkt een gesprek te hebben in een metrostation.

"Kate is een 22-jarig meisje en ze is een groot Hawkeye-fan. Ze heeft een heerlijk irritante en even charmante manier van doen, omdat ze zo'n fangirl is van Hawkeye," zei Renner eerder over het Bishop-personage. "De relatie groeit daarop, maar het grootste probleem voor Clint is de berg problemen die zij in zijn leven brengt."

Vanaf 24 november verschijnen de zes afleveringen van Hawkeye op de streamingdienst Disney+. Een trailer zou zomaar snel kunnen verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaan deze koppen 'Dexter' een beter einde geven?
Series / Foto's

Gaan deze koppen 'Dexter' een beter einde geven?

Het negende en laatste seizoen van Dexter verschijnt in november, mogelijk ook op Amazon Prime.

Over een maandje of twee verschijnt het nieuwe en afsluitende seizoen van Dexter, de serie die in 2013 - volgens velen teleurstellend - werd afgerond met het achtste seizoen. Het seizoen heeft de titel Dexter: New Blood gekregen en uiteraard is Michael C. Hall terug voor de titelrol.

Al een paar keer zijn de fans van de serie verrast met foto's en trailers voor het negende seizoen. Ook hieronder hebben we weer vier foto's en daarop zie je naast Dexter Morgan nog een aantal personages die zullen op duiken.

Foto's van nieuwe en oude koppen uit Dexter: New Blood
Op de foto's, die verschenen via Entertainment Weekly, zien we aantal bekende en ook nieuwe koppen. Ze hebben allen een belangrijke rol in de nieuwe reeks afleveringen. Zo zien we Jennifer Carpenter als Debra, als de zus van Dexter.

De foto's tonen ook Clancy Brown als Kurt Caldwell, de onofficiële burgemeester van de stad Iron Lake en hij wordt gezien als de centrale schurk dit seizoen. Andere gezichten zijn van Julia Jones als Angela Bishop, het hoofd van de politie en de nieuwe vriendin van Dexter, en Jack Alcott als Harrison Morgan, de zoon van Dexter die inmiddels volwassen is.

Dexter: New Blood start op 7 november op de Amerikaanse zender Showtime. De reeds verschenen seizoenen vind je op Prime Video. Wie weet verschijnt het nieuwe seizoen ook op die dienst.










Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult brute trailer 'Ganglands'
Series / Trailer

Netflix onthult brute trailer 'Ganglands'

Sami Bouajila en actrice Tracy Gotoas vallen in een stevige clash tussen drugsdealers.

Misdaadseries doen het vaak erg goed en het is dus vreemd dat er heel wat uiteenlopende series in het genre verschijnen op Netflix. Eind deze maand verschijnt er weer een nieuwe en dat is de serie Ganglands.

Ganglands is een Franse serie en is ook bekend onder de titel Braqueurs: La Serie. Die titel verklapt dat eerder de film Braqueurs verscheen. We zien acteur Sami Bouajila en actrice Tracy Gotoas in de hoofdrollen.

De synopsis: "Medhi, een gekwalificeerde overvaller, en Liana, een dief in opleiding, raken verwikkeld in een dodelijke strijd tussen drugsdealers en moeten samenwerken om hun dierbaren te redden."

Ganglands werd bedacht door Julian Leclercq die onlangs de Netflix-film Sentinelle opleverde.

Trailer voor Ganglands
Hieronder zie je de trailer voor Ganglands. Het eerste seizoen van de misdaadserie zal op 24 september op Netflix verschijnen, met zes afleveringen.

Zet alvast een herinnering aan op Netflix zodat je de serie niet zal missen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jacht op nazi's geopend in de nieuwe Netflix-serie 'Jaguar'
Series / Trailer

Jacht op nazi's geopend in de nieuwe Netflix-serie 'Jaguar'

Check de trailer voor deze nieuwe serie die binnenkort in première gaat.

De afgelopen jaren verschenen er heel wat Spaanstalige originele Netflix-series. Denk maar aan de hit La Casa De Papel, maar ook aan titels als Las chicas del cable en Elite. Binnenkort verschijnt er weer een nieuwe.

En dt zal de Spaanse actie- en avonturenserie Jaguar zijn. Hierin wordt niet de jacht geopend op bijvoorbeeld een berg geld. De target zijn nazi's uit de tweede wereldoorlog.

De synopsis: "In het Spanje van de jaren zestig voegt een overlevende van de Holocaust zich bij een groep agenten die gerechtigheid zoeken tegen de honderden nazi's die naar het land zijn gevlucht om zich na de Tweede Wereldoorlog te verbergen."

Jaguar: binnenkort op Netflix
Op YouTube is een nieuwe trailer verschenen voor Jaguar van bedenkers Ramón Campos en Gema R. Neira en regisseurs Carlos Sedes en Jacobo Martí­nez.

We zien Blanca Suárez als Isabel Garrido, Iván Marcos als Lucena, Francesc Garrido als Marsé, Adrián Lastra als Sordo en Óscar Casas als Castro.

Het eerste seizoen van Jaguar staat vanaf 22 september op Netflix. Hieronder de nieuwe trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde 5 nieuwe series toe deze week, check hier welke
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde 5 nieuwe series toe deze week, check hier welke

Disney+ beleefde weer een drukke week en zette vijf series nieuw online.

Elke zaterdag zetten we voor je op een rij welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Disney+. Het zijn er deze week vijf om precies te zijn.

What If...? (S01E05): De Avengers raken geïnfecteerd door een zombieplaag. De overgebleven helden zoeken naar een tegengif.

American Horror Stories (S01E01): Een tiener en haar vaders verhuizen naar een verlaten huis met een duister verleden.

Doogie Kamealoha MD: Der Lahela 'Doogie' Kamealoha is een 16-jarig wonderkind dat haar medische carrière combineert met de dagelijkse beslommeringen. Patiënten en collega's zijn verbijsterd over Lahela's genialiteit. Ze noemen haar 'Doogie', naar de tv-serie Doogie Howser, M.D.

Ancient X-Files: Dit zijn de X-Files van de jacht op relikwieën en archeologie, waarin de vreemdste objecten en meest bizarre historische raadsels worden onderzocht.

Bless The Harts: Een zuidelijk gezin, de Harts, zwoegt voor status en rijkdom, zich niet realiserend dat ze al rijk zijn qua vrienden, familie en gelach.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-cast van seizoen 3 is samen te zien op nieuwe foto's
Series / Foto's

'The Boys'-cast van seizoen 3 is samen te zien op nieuwe foto's

De castleden van Prime Video-serie The Boys zijn samen te zien op nieuwe foto's.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe foto's laten zien dat de cast van The Boys heel erg kan genieten op de set. De opnames van het derde seizoen van de serie zijn op dit moment in volle gang in Toronto.

De serie van Amazon Prime Video speelt zich af in een wereld waarin niet alle superhelden even eervol te werk gaan. We volgen een groepje genaamd The Boys, die deze corrupte helden probeert neer te halen. Het tweede seizoen was heerlijk, vol over-the-top geweld en duistere humor en nu bereiden we ons voor op een derde seizoen.

Snel te zien
De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn in volle gang in Toronto. De verwachting is dat de serie eind 2021 of begin 2022 te zien zal zijn.

Claudia Doumit deelde foto's en video's op haar Instagram-account van de cast van The Boys, die druk aan het werk zijn. We zien geinige selfies, een grappige video van Doumit en Erin Moriarty die een wijnlabel maken, Moriarty en Antony Starr samen op een dekentje en meer.

Duidelijk is dat ze zich heel erg vermaken samen. De opnames van de serie zijn natuurlijk enorm stressvol, met strakke schema's. Dat de cast tussentijds zich kan vermaken is dus mooi om te zien:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel populaire 'Glee' zou terug kunnen keren
Series / Nieuws

Heel populaire 'Glee' zou terug kunnen keren

Televisiezender FOX zou misschien overwegen om Glee terug te brengen straks.

Reboots, remakes en revivals van iconische televisieseries maken een belangrijk onderdeel uit van het medialandschap op dit moment. Steeds meer titels belanden uiteindelijk opnieuw op het kleine scherm.

Als we de woorden van Fox Entertainment President Michael Thorn mogen geloven, lijkt het erop dat de serie Glee een reboot kan krijgen. In een interview met Deadline liet hij weten dat er "actieve creatieve gesprekken" plaatsvinden om de serie 24 terug te brengen.

Meer Glee maken
Maar dat is niet het enige. Michael Thorn laat namelijk ook weten dat hij het helemaal top zou vinden om een aantal klassieke series een remake te gunnen. Een daarvan zou dan Glee moeten zijn.

Thorn vertelde namelijk desgevraagd dat hij het "geweldig" zou vinden om meer Glee te maken. Specifieker dan dat werd hij niet:

"We verwelkomen het vieren van onze iconische series en het maken van verrassende aanpakken altijd, vooral in deze drukke markt staan we er altijd voor open om ons beste materiaal met onze favoriete partners te maken," vertelde hij.

Dat is een verrassing voor de kijker, die de dramedy in 2015 tot een einde zag komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apocalyptische chaos in trailer 'Fear the Walking Dead'
Series / Trailer

Apocalyptische chaos in trailer 'Fear the Walking Dead'

Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead verschijnt in oktober.

Een paar dagen geleden zagen we nog een korte trailer voor het aankomende nieuwe seizoen van Fear the Walking Dead en nu is er dan ook de volledige preview. Check de beelden hieronder.

In het nieuwe seizoen krijgen we uiteraard weer veel zombiegeweld te zien, maar zoals de trailer hieronder toont ziet de wereld er ook behoorlijk apocalyptisch uit. En dit komt uiteraard door de radioactieve woestenij die seizoen zes achter heeft gelaten.

Volledige trailer voor seizoen 7
We zien in de nieuwe beelden het gebied in Texas dat compleet is verwoest en dat heeft uiteraard de nodige gevolgen voor de overlevenden. En dan zijn er uiteraard ook nog die verdomde Walkers die maar niet dood willen gaan.

Daarnaast zijn er opnieuw nieuwe menselijke tegenstanders voor de helden uit Fear the Walking Dead. De zombieserie keert op 17 oktober terug op AMC. In Nederland kun je de serie volgen op Prime Video van Amazon.

Hieronder de nieuwe trailer via Rotten Tomatoes TV.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie is Rory in seizoen 6 van 'Lucifer'?
Series / Nieuws

Wie is Rory in seizoen 6 van 'Lucifer'?

Sinds gisteren staat het laatste seizoen van Lucifer op Netflix. Wie is Rory?

Sinds gisteren staat het allerlaatste seizoen van de duivelse serie Lucifer op Netflix. Het is het afsluitende seizoen van een serie die voor de fans toch een tweede leven kreeg, met dank aan de reeds genoemde streamingdienst. Let op: SPOILERS!!!

In het nieuwe seizoen met tien afleveringen is er ook een opvallend nieuw personage: Rory. De jonge dame wordt gespeeld door actrice Brianna Hildebrand, die je misschien nog kent van haar rol als Negasonic Teenage Warhead in de films Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018).

Wie is Rory in Lucifer seizoen 6?
Het personage was al in de trailers te zien en het was toen al de vraag wie ze zou zijn. Nu het complete seizoen op Netflix staat, is die vraag beantwoord. Rory blijkt namelijk de toekomstige dochter van Lucifer (Tom Ellis) en Chloe (Lauren German).

In het nieuwe seizoen leren we Rory kennen als het personage dat naar de hel gaat om Lucifer te doden, met ogenschijnlijk de hulp van Dan (Kevin Alejandro). De reden waarom Rory Lucifer wil doden wordt ook duidelijk.

Rory is namelijk zo boos dat Lucifer haar verliet na haar geboorte. Wil je alles weten over de confrontatie die volgt en hoe ze kon tijdreizen? Check dan nu seizoen 6 van Lucifer op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 3 van 'The Boys' is klaar
Series / Nieuws

Seizoen 3 van 'The Boys' is klaar

Productie van het volgende seizoen van de bikkelharde superheldenserie is een wrap!

De superheldenserie The Boys van Prime Video is misschien wel de beste serie in het genre. Het is wel duidelijk dat je van de bikkelharde actie en bizarre grappen moet houden. Zo niet, dan kun je waarschijnlijk beter afstemmen op de series van Marvel Studios op Disney+.

De afgelopen periode werd het lang verwachte derde seizoen van The Boys opgenomen en nu zitten de opnames er op. Dit wordt duidelijk via acteurs Jack Quaid, Karl Urban en Jensen Ackles. Op Instagram lieten ze weten dat ze klaar zijn.

Derde seizoen The Boys
👍🏻We hebben het verdomme gedaan, allemaal! Proficiat aan iedereen die aan seizoen 3 van The Boys heeft gewerkt. Jullie verdienen allemaal een knuffel en een drankje... en veel therapie na wat we net hebben gedaan. Deze duim is voor jullie! Dit seizoen is ons beste tot nu toe! Ik kan niet wachten tot jullie het zien. 💥 #theboys #thatsawrap," aldus Quaid (zoon van Dennis Quaid en Meg Ryan) die in de serie het personage Hughie Campbell speelt.

Een datum heeft seizoen drie van The Boys nog niet. Vermoedelijk zal die ergens in de tweede helft van 2022 vallen.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' toont een epische strijd
Series / Posters

'Fear the Walking Dead' toont een epische strijd

De serie Fear the Walking Dead gaat richting een strijd tussen Morgan en Victor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het wordt een strijd tussen Morgan Jones en Victor Strand in het aankomende zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Dat wordt wat!

Aan het einde van het zesde seizoen slaagden Morgan en Victor er niet in om Teddy ervan te weerhouden een hele rits kernbommen te laten ontploffen boven Texas. Uiteindelijk zal het Strand zijn die een nieuwe wereld gaat opbouwen uit de assen van de staat.

Het einde is het begin
Strand zal vermoedelijk de profetie van Teddy gaan vervullen: "Het einde is het begin".

Teddy realiseerde zijn visie op het einde door die kernbommen te laten ontploffen. Maar degenen die overleefd hebben zullen kijken naar de manier waarop de wereld die nu zonder hoop lijkt, opnieuw opgebouwd moet worden.

De poster voor het zevende seizoen van de serie laat zien dat Strand en Morgan gaan botsen in het nieuwe seizoen. "Iedereen heeft het op jouw manier geprobeerd en kijk wat er gebeurd is," horen we Strand in de trailer zeggen. "Zie de waarheid onder ogen Morgan. Je hebt gefaald. En nu is het mijn beurt."

En dus gaan we zien hoe Strand probeert zijn eigen wereld op te bouwen. Dat wordt een gevaarlijke nieuwe wereld. Hieronder kan je de poster zien:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-foto's laten bekende locaties zien
Series / Nieuws

'The Last of Us'-foto's laten bekende locaties zien

De serie The Last of Us laat beelden zien die heel bekend voorkomen voor fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe foto's vanaf de set van HBO-serie The Last of Us laten zien dat de televisiezender ervoor gegaan is de wereld van de game zo trouw mogelijk te verfilmen.

De videogame is gemaakt door Naughty Dog, en het eerste van tot nu toe twee delen werd bijna een decennium uitgebracht. Mettertijd waren er steeds meer geruchten over een film, maar bedenker Neil Druckmann besloot uiteindelijk een serie te laten maken.

The Last of Us-beelden
Druckmann zelf is betrokken als uitvoerend producent en werkt nauw samen met Craig Mazin. Ook is het de eerste televisieserie van PlayStation Productions.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en volgt Joel Miller. Hij moet een hele belangrijke tiener, Ellie, door het land smokkelen. Zij zou kunnen helpen de infectie die de Verenigde Staten geraakt heeft te genezen.


Bekijk de foto's hier op Twitter.



De hoofdrollen in de serie zijn voor Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij spelen de rollen van Joel en Ellie. Verder is Nico Parker te zien als Sarah (de dochter van Joel), speelt Gabriel Luna dienst broer Tommy, is Anna Torv te zien als Tess en Merle Dandridge speelt de rol van Marlene (waarvan ze in de game de stem insprak).

De serie zou een van de duurste producties ooit zijn en dat blijkt wel uit de beelden die je op Twitter kan bekijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
En weer scoort een Netflix-serie enorm
Series / Nieuws

En weer scoort een Netflix-serie enorm

Outer Banks blijft de meest bekeken streamingserie in het nieuwe overzicht van Nielsen.

Nielsen geeft elke week een update over de best bekeken films en series. Vrij vaak staat Netflix weer bovenaan het toplijstje, en dat geldt ook nu weer.

Deadline meldt op basis van bericht van Nielsen dat de serie Outer Banks zo'n groot succes is, dat de serie weer de best bekeken van de week is. Dat terwijl er helaas een terugval van 50% te zien was in het aantal kijkers.

Heel veel kijkers
De serie Outer Banks werd tussen 9 augustus en 15 augustus zo'n 1,16 miljard minuten bekeken volgens de cijfers van Nielsen. Daarmee deed de serie het goed genoeg om bovenaan het toplijstje te staan.

De serie Outer Banks is zo'n beetje een veel sexiere versie van The Goonies. Centraal staat een groepje hechte vrienden. Zij gaan op zoek naar een voorraad goud, maar raken verzeild in een gevaarlijke samenzwering waarbij ze het op moeten nemen tegen de autoriteiten, hun families en een mysterieuze organisatie.

Uit de cijfers van Nielsen blijkt verder dat animatiefilm Vivo van Lin-Manuel Miranda op de tweede plek staat. De Netflix-serie Hit & Run is de andere grote serie van Netflix op dit moment. Overigens was Outer Banks de enige serie die meer dan 1 miljard minuten bekeken werd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Dexter' was onder de maat
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'Dexter' was onder de maat

De baas van Showtime vond het laatste seizoen van de serie Dexter niet goed.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showtime-baas Gary Levin geeft toe dat de oorspronkelijke finale van Dexter niet goed genoeg was voor een serie van dat kaliber. Dit najaar keert de serie terug met een negende seizoen, New Blood genaamd.

Dat negende seizoen brengt ook acteur Michael C. Hall terug als Dexter Morgan. Hij is een seriemoordenaar die nu een iets ander leven leidt en in een klein dorpje genaamd Iron Lake schuilt.

Tegenvallende finale
In de oorspronkelijke finale eindigde de serie ermee dat Debra dood ging en Dexter zijn dood in scène zette. Daardoor kwam de zorg voor zijn zoon Harrison in handen van vriendin Hannah.

De finale eindigde er vervolgens mee dat Dexter als houthakker aan de slag ging - een keuze die fans enorm teleurstelde.

En nu stelt Levin ook dat de finale tegenviel. Hij zei: "het vrat een beetje aan ons dat een serie die zo goed is als Dexter niet op een manier eindigde die past bij een serie van dat kaliber."

De hoop van de makers is natuurlijk dat New Blood het helemaal recht gaat zetten. Daarvoor bracht men bedenker Clyde Phillips (die de serie verlaten had na het vierde seizoen) terug.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teleurstellend nieuws rond het laatste seizoen 'Empire'
Series / Nieuws

Teleurstellend nieuws rond het laatste seizoen 'Empire'

Empire komt misschien niet tot het einde dat je ergens wel had gehoopt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Empire lijkt een ander einde te gaan krijgen dan de bedoeling was. Michael Thron, baas van de zender Fox die de serie maakt, onthulde dat er geen plannen zijn om nogmaals te proberen een goed einde te maken.

De pandemie heeft natuurlijk voor veel veranderingen bij producties gezorgd. Zelfs voor Empire lag niets vast. Dus besloot Fox de boel eerder af te ronden dan de bedoeling was, tegen de zin van bedenkers Lee Daniels en Danny Strong in.

Geen mogelijkheid
"Helaas konden we met de pandemie de finale niet zo maken als we gehoopt hadden," legde Thron uit. "Ik denk dat de producenten hun best hebben gedaan gezien de situatie waarin we zitten, om het publiek een gevoel van afsluiting te gunnen."

Maar: "aangezien iedereen van de cast en iedereen achter de schermen bezig is met andere dingen, voelt het heel onwaarschijnlijk dat we voorlopig een finale kunnen maken zoals sommige mensen zullen hopen."

De serie Empire is een dramaserie over een familiedynastie. Hij speelt zich af binnen de glamoureuze en vaak gevaarlijke wereld van hip-hop muziek. De serie draait om de Lyons en hun mediabedrijf, Empire Entertainment.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.