search
Netflix onthult beelden uit 'Misfit: de serie'!
Series / Trailer

Netflix onthult beelden uit 'Misfit: de serie'!

Na de drie films komt Netflix nu met een Misfit-serie. Nu weten we wanneer de serie verschijnt.

In 2017 verscheen de Nederlandse film Misfit van regisseur Erwin van den Eshof en in 2019 kwam er het vervolg Misfit 2 en een jaar later debuteerde Misfit 3: De Finale. Nu komt Netflix met een Misfit-serie!

Vanaf midden oktober kun je de serie Misfit: de serie op Netflix kijken en je ziet rollen van onder meer Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Fenna Ramos, Bente Fokkens, Jill Schirnhofer, Nienke van Dijk, Georgina Verbaan, Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

De serie, die bestaat uit acht afleveringen, is geproduceerd door NewBe en Splendid Film en is vanaf 16 oktober wereldwijd te zien op Netflix.



Misfit: de serie
De Misfits verwachten een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun super coole musical. Terwijl ze werken aan de songs en danspassen wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd Agnes. Voor het nieuwe schoolhoofd staan cijfers en studeren op de eerste plaats. Zij vindt de musical een verspilling van tijd en energie.

Julia (Djamila) wil de musical koste wat het kost door laten gaan en verzint een plan Samen oefenen de Misfits en hun nieuwe vrienden de musical in het geheim verder en proberen zij het nieuwe schoolhoofd in de weg te zitten. Lukt het de vrienden om de musical te laten slagen en hun school terug te krijgen?

Je kunt de drie Misfit-films overigens op Netflix kijken: Check ze hier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen