search
'The Mandalorian' seizoen 3 laat wel heel lang op zich wachten
Series / Nieuws

'The Mandalorian' seizoen 3 laat wel heel lang op zich wachten

Het derde seizoen van de serie The Mandalorian lijkt pas eind 2022 te zien te zijn.

Het derde seizoen van The Mandalorian werd vorig jaar in december aangekondigd. Kathleen Kennedy hintte er toen naar dat fans konden verwachten dat het avontuur eind dit jaar te zien zou zijn.

Maar nu lijkt het erop dat de serie op z'n vroegst pas eind volgend jaar te zien zal zijn. Natuurlijk kan het goed dat Disney lang gehoopt heeft al dit jaar in december met het derde seizoen te kunnen komen. Maar de situatie met het coronavirus is ingewikkeld en door de vele tegenslagen en het feit dat er geen updates zijn geweest rond de productie, is duidelijk dat men niet in die opzet geslaagd is.

Opnames beginnen
Production Weekly meldt dat het derde seizoen van de serie op 20 september begint met zijn opnames. Dat gebeurt onder de titel Huckleberry.

De opnames zouden afgerond worden op 23 maart 2022. Daarna begint een half jaar aan visuele effecten en ander werk.

Daarmee lijkt de kans groot dat de serie op zijn vroegst eind volgend jaar te zien is. Gelukkig krijgen fans heel wat Star Wars-materiaal voorgeschoteld de komende tijd.

Zo zit er eerst een serie rond Boba Fett aan te komen en kunnen we begin volgend jaar eentje rond Cassian Andor verwachten. En dan is er nog de serie rond Obi-Wan Kenobi die ook klaar schijnt te zijn met z'n opnames.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen