search
'Star Wars'-legende Mark Hamill heeft een briljante reactie op 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

'Star Wars'-legende Mark Hamill heeft een briljante reactie op 'The Mandalorian'

Mark Hamill weet heerlijk te reageren op een viral foto rond The Mandalorian.

Het was een van de grootste verrassingen van het tweede seizoen van The Mandalorian. Het seizoen eindigde met een grote verschijning die we niet verwacht hadden en waar ook geen geruchten over rondgegaan waren.

Het tweede seizoen van The Mandalorian draaide erom dat Din Djarin een veilig thuis en een Jedi zocht, die de kleine Grogu kon bijstaan bij het leren omgaan met de Force. En dat eindigde met een wel heel bijzondere Jedi.

Luke Skywalker
De seizoensfinale eindigde er namelijk mee dat niemand minder dan Luke Skywalker arriveerde in zijn X-Wing, met R2-D2 aan zijn zijde, en dat hij de kleine Grogu meenam.

Jon Favreau vertelde dat "het als een droom voelde" toen Mark Hamill op de set kwam. "Het was heel vreemd. En ik voelde mij best. Maar toen kwam R2-D2 aanrollen en had ik een moment waarop ik het niet meer droog hield. Ik dacht: 'laat ik dit moment voor altijd herinneren'".

Waarop de vraag gesteld werd wie net zo'n gevoel had bij het zien van R2-D2 en Luke. En daar had niemand minder dan Mark Hamill zelf een heerlijke reactie op:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen