Nieuwe foto 'Hawkeye' showt Kate Bishop van Hailee Steinfeld

Foto 'Hawkeye': Kate Bishop van Hailee Steinfeld

De nieuwe Marvel-serie verschijnt over ruim twee maanden op Disney+.

Bram de Groot, 11 september 2021 om 16:11

We hebben nog een half seizoen van de animatieserie What If...? te gaan en deze zal in oktober afgerond worden. Een maand later is het tijd voor de vierde live action Marvel-serie van het jaar en dat is Hawkeye.
De serie die zich zal richten op de bekende Avenger Clint Barton van Jeremy Renner en de nieuwkomer Kate Bishop van Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld. De laatste zal naar verwachting de nieuwe Hawkeye worden in het grotere Marvel Cinematic Universe.

Nieuwe foto Kate Bishop
Marvel Studios heeft nu een nieuwe foto verspreid waarop het duo te zien is. We zien ook de hond Pizza Dog. Het duo lijkt een gesprek te hebben in een metrostation.

"Kate is een 22-jarig meisje en ze is een groot Hawkeye-fan. Ze heeft een heerlijk irritante en even charmante manier van doen, omdat ze zo'n fangirl is van Hawkeye," zei Renner eerder over het Bishop-personage. "De relatie groeit daarop, maar het grootste probleem voor Clint is de berg problemen die zij in zijn leven brengt."

Vanaf 24 november verschijnen de zes afleveringen van Hawkeye op de streamingdienst Disney+. Een trailer zou zomaar snel kunnen verschijnen.

Bron: comic book movie

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney

Populair nieuws