search
Gaan deze koppen 'Dexter' een beter einde geven?
Series / Foto's

Gaan deze koppen 'Dexter' een beter einde geven?

Het negende en laatste seizoen van Dexter verschijnt in november, mogelijk ook op Amazon Prime.

Over een maandje of twee verschijnt het nieuwe en afsluitende seizoen van Dexter, de serie die in 2013 - volgens velen teleurstellend - werd afgerond met het achtste seizoen. Het seizoen heeft de titel Dexter: New Blood gekregen en uiteraard is Michael C. Hall terug voor de titelrol.

Al een paar keer zijn de fans van de serie verrast met foto's en trailers voor het negende seizoen. Ook hieronder hebben we weer vier foto's en daarop zie je naast Dexter Morgan nog een aantal personages die zullen op duiken.

Foto's van nieuwe en oude koppen uit Dexter: New Blood
Op de foto's, die verschenen via Entertainment Weekly, zien we aantal bekende en ook nieuwe koppen. Ze hebben allen een belangrijke rol in de nieuwe reeks afleveringen. Zo zien we Jennifer Carpenter als Debra, als de zus van Dexter.

De foto's tonen ook Clancy Brown als Kurt Caldwell, de onofficiële burgemeester van de stad Iron Lake en hij wordt gezien als de centrale schurk dit seizoen. Andere gezichten zijn van Julia Jones als Angela Bishop, het hoofd van de politie en de nieuwe vriendin van Dexter, en Jack Alcott als Harrison Morgan, de zoon van Dexter die inmiddels volwassen is.

Dexter: New Blood start op 7 november op de Amerikaanse zender Showtime. De reeds verschenen seizoenen vind je op Prime Video. Wie weet verschijnt het nieuwe seizoen ook op die dienst.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen