Netflix maakt van 'Manifest'-acteur meteen een hoofdrolspeler

'Manifest'-acteur is meteen een hoofdrolspeler

Manifest heeft een vierde seizoen gekregen van Netflix en doet het iets anders.

Jim Pedd, 12 september 2021 om 12:21

Netflix maakt een vierde seizoen van de serie Manifest. Dat krijgt een groter budget en meer afleveringen en rondt het verhaal af.
Een van de castleden, Daryl Edwards, die sinds de eerste reeks regelmatig de gastrol van NSA-directeur Robert Vance speelde, is nu gepromoveerd tot een vaste aanwezige. Hij is herkenbaar voor iedereen die de serie kent, want hij informeert de passagiers van Flight 828 dat ze allemaal vijf jaar vermist waren.

Grotere rol
Vance werd in de serie al snel een bondgenoot voor de passagiers en een fanfavoriet personage. En dus krijgt hij nu een grotere rol in het aankomende vierde seizoen met 20 afleveringen.

"Sinds de serie in juni op Netflix debuteerde, is hij heel populair gebleven bij onze leden," aldus Bela Bajaria over de keuze om de serie over te nemen van NBC en nog een laatste seizoen te maken.

Showrunner Jeff Rake krijgt daarmee de kans om het opvallende verhaal van de serie af te ronden. En daar is hij heel blij mee: "nooit in mijn wildste dromen had ik durven dromen van deze liefde en steun voor het verhaal, de personages en het team dat zo hard werkt om dit alles tot leven te brengen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Manifest, Netflix, Daryl Edwards

Populair nieuws