Netflix haalt hoofdrolspelers terug voor afgeschreven kijkcijferkanon

Netflix haalt cast terug voor gecancelde serie

De topserie Manifest keert over een tijdje terug op Netflix met 20 afleveringen.

Bram de Groot, 10 september 2021 om 13:24

Even geleden werd duidelijk dat Netflix de door NBC stopgezette serie Manifest een vierde seizoen gaat geven. Er worden zelfs twintig nieuwe afleveringen gemaakt. Nu is er weer wat nieuws te melden rond de plannen.
Volgens Deadline heeft de streamingdienst de belangrijkste hoofdrolspelers terug weten te halen voor het nieuwe seizoen. Dit zijn de 'regulars' Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Luna Blaise en Holly Taylor.

Complete cast terug voor seizoen 4
Ook acteur Ty Doran zal te zien zijn en hij krijgt nu een vaste rol in de show. Hij speelde een oudere versie van het personage Cal Stone in seizoen drie. Acteur Jack Messina zal hierdoor niet terugkeren voor het afrondende seizoen.

In Manifest ervaart een vlucht een korte periode van zware turbulentie. Als deze landt wordt duidelijk dat het vijf en een half jaar later is. Iedereen dacht dat de passagiers dood waren. Aan het einde van het derde seizoen werd er een flinke tijdsprong gemaakt.

Het lijkt er verdacht veel op dat het vierde seizoen uit twee delen gaat bestaan, gezien de geplande twintig afleveringen.

Kijkcijferkanon
Netflix zal ongetwijfeld snel willen starten met de opnames om van het momentum gebruik te kunnen maken. De eerste drie seizoenen van Manifest bleken een kijkcijferkanon in de States.Bron: Deadline

Lees meer over: Manifest, Netflix, NBC, Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J R Ramirez

Populair nieuws