'Dune'-serie 'The Sisterhood' wordt bloedjemooi

'Dune'-serie 'The Sisterhood' wordt bloedjemooi

De serie The Sisterhood wordt echt heel erg mooi volgens Denis Villeneuve.

Jim Pedd, 14 september 2021 om 07:56

Dune-regisseur Denis Villeneuve teaset de aankomende prequelserie van HBO Max. Maar hij wil niet al te veel vertellen over zijn serie.
Velen hebben geprobeerd het boek Dune van Frank Herbert tot leven te brengen. Maar slechts weinigen slaagden erin de omvang van het boek te vangen. Villeneuve lijkt daar wel in te slagen en mag van Warner Bros. een serie ontwikkelen voor streamingdienst HBO Max.

The Sisterhood
Het project heeft de titel Dune: The Sisterhood en draait om de Bene Gesserit, een mysterieuze orde van vrouwen die buitengewone vermogens hebben.

Villeneuve is aan boord van het project als de uitvoerend producent en zal ook de pilot van de serie regisseren. Diana Ademu-John tekende in juli overigens als showrunner van de serie.

Dune: The Sisterhood is sinds 2019 in ontwikkeling, maar de vooruitgang wilde niet vlotten met name ook omdat de serie pas na de film uitgebracht zou worden.

Tegenover Variety vertelde hij: "het is een prachtig project, maar het is nog in de maak." Vervolgens legde hij uit waarom hij er niet echt op in wil gaan: "Als dingen in ontwikkeling zijn, dan kies ik er meestal voor om ze te beschermen, omdat ze nog heel kwetsbaar zijn."

De serie heeft nog geen releasedatum.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Sisterhood, HBO Max, Dune, Denis Villeneuve

Populair nieuws