'The Walking Dead' onthult het ongelofelijke achtergrondverhaal van de Reapers

The Walking Dead onthult verhaal van de Reapers

De serie The Walking Dead laat zien hoe het gaat met de Reapers.

Jim Pedd, 14 september 2021 om 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste paar afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 hebben laten zien dat de Reapers heel serieus zijn. Ze hebben het voorzien op Maggie en haar vrienden, en zijn uiterst vaardig en lijken een bedreiging voor het overleven van iedereen te zijn.
In de nieuwste aflevering wordt Daryl door hen gevangen genomen en krijgen fans eindelijk te zien waar het de Reapers om te doen is. En dat is een interessant verhaal.

De Reapers
Allereerst blijkt dat Leah Shaw, de voormalige liefde van Daryl, een Reaper is. Daryl krijgt van Pope, de leider van de Reapers te horen dat hij volgens Leah mogelijk van waarde is voor de groep.

Vervolgens besluit Pope hem op de proef te stellen via een 'trial by fire'. Nadat hij voor de test geslaagd is, geeft Pope aan Daryl een korte inleiding van hoe de Reapers ontstaan zijn.

Het blijkt dat zij een groep voormalig soldaten zijn die elkaar ontmoet hebben in Afghanistan. De oorlog was vreselijk, maar niet zo erg als wat volgde. Volgens hen was het veel erger om psychologische schade te hebben, geen baan te kunnen vinden.

En dus gingen ze aan de slag als huurlingen. Toen de wereld tot een val kwam, zagen ze ergere dingen.

Het belangrijkste aan de Reapers lijkt hun religieuze fanatisme te zijn. Pope laat dat meermaals zien in de aflevering.
Bron: CBR

Lees meer over: The Walking Dead, Reapers, AMC, Scott Gimple, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws