3 gave series op Netflix die snel een nieuw seizoen krijgen

Deze maand krijgen grote series een nieuw seizoen op Netflix.

Bram de Groot, 16 september 2021 08:51

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor series die heel snel een nieuw seizoen krijgen.
Sex Education | Seizoen 3, op 17 september

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen. Met rollen voor Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa en Emma Mackey.


You | Seizoen 3, op 15 oktober

Joe Goldberg is de manager van een boekwinkel in de stad New York. Tijdens zijn werk ontmoet hij Guinevere Beck, op wie hij meteen verliefd wordt. Deze verliefdheid wordt al snel een obsessie en neemt vormen aan van stalking. Hij maakt gebruik van het internet om steeds meer over Beck te weten te komen, zo ook haar thuisadres. De obsessie neemt grote vormen aan en Goldberg ruimt alles en iedereen die tussen hem en Beck komt uit de weg.


Locke & Key | Seizoen 2, op 22 oktober

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden. Met onder meer Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott en Petrice Jones.


Lees meer over: Sex Education, Netflix, You, Locke and Key

Populair nieuws