Dit is de favoriete 'Avatar: The Last Airbender'-aflevering van de hoofdrolspeler

Favoriete 'Avatar: The Last Airbender'-aflevering

Dit is de aflevering van Avatar: The Last Airbender die je moet zien.

Jim Pedd, 16 september 2021 om 09:32

De oorspronkelijke stemacteur die Aang insprak voor Avatar: The Last Airbender, Zach Tyler Eisen, heeft zijn favoriete afleveringen van de serie onthuld.
Eisen speelde in meerdere Nickelodeon-series rollen, maar vertrok als acteur toen hij klaar was met Avatar: The Last Airbender. Hij jaagt nu vooral een carrière achter de camera na. Maar hij blijft houden van deze serie en vindt het moeilijk om te zeggen wat nou echt de beste afleveringen waren.

De beste afleveringen
Het is bij een serie als Avatar: The Last Airbender, die heel breed geliefd is, moeilijk om te zeggen wat nou de beste aflevering is.

Tijdens een interview met de Avatar: Braving the Elements-podcast onthulde Eisen zijn favoriete afleveringen. Bovenaan zijn lijst staan The King of Omashu (de eerste met King Bumi), The Tales of Ba Sing Se en interessant genoeg Zuko Alone (waarin de Avatar niet zit).

"Ik denk dat de meest memorabele voor mij, en dat heb ik eerder gezegd, de aflevering met King Bumi is. Voor mijn gevoel begon ik toen mijn draai als acteur echt te vinden en het personage te begrijpen. Bovendien was het gewoon echt een leuke aflevering," aldus Eisen.

"Dat gezegd hebbende, zijn er meer die mij echt bij zijn gebleven." Vervolgens somde hij de afleveringen op die zojuist benoemd zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, Zach Tyler Eisen

Populair nieuws