search
'Supergirl' brengt snel voor het einde nog een oude bekende terug
Series / Nieuws

'Supergirl' brengt snel voor het einde nog een oude bekende terug

Het laatste seizoen van de serie Supergirl op The CW is een feest der herkenning.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Thomas Lennon is weer te zien in Supergirl. Hij zal wederom te zien zijn als het fanfavoriete personage Mr. Mxqyzptlk, in de aflevering Mxy in the Middle. Dat is de elfde aflevering van het zesde en laatste seizoen van de serie van The CW.

De laatste keer dat fans de Fifth Dimensional Imp zagen was in de honderdste aflevering. Toen probeerde hij vergiffenis te krijgen van Kara Danvers en vertrok hij als een vriend. Dat is goed nieuws, want in de nieuwe aflevering kwam Kara vast te zitten in het ijs door toedoen van Nyxly en kan alleen magie haar redden.

Nieuwe aflevering van Supergirl
Als Mxy terugkeert gaat hij Kara niet alleen redden. De Super Friends krijgen namelijk een uitleg over de duistere geschiedenis van Nyxly en dat doet hij in de vorm van een lied. Of beter: dat had men gewild.

"Dat zou leuk zijn," begon Lennon. "Dat zou leuk zijn geweest. En ik kan je zeggen dat we tussen de takes door zeker veel gezongen hebben, Melissa en ik. Maar nee, ik weet het. Het is jammer dat het een gek solo-nummer is en we het met de vreemdst mogelijke mensen deden met een gekke stem."

Hoe dan ook is Lennon dus terug in de nieuwe aflevering en daar is hij duidelijk erg blij mee!



Aanbevolen artikelen