'The 4400' krijgt dan eindelijk een eerste trailer

'The 4400' krijgt dan eindelijk een eerste trailer

De reboot van de serie The 4400 ziet er heel tof uit!

Jim Pedd, 16 september 2021 om 10:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als 4400 personen ineens verdwijnen zonder dat daar duidelijk een uitleg voor is, worden buitenaardse wezens ineens de voornaamste verdachte. Dat blijkt uit de trailer voor de reboot van de voormalig USA Networks-serie die nu op The CW een reboot krijgt.
In 2005 worden ineens heel wat mensen plotseling uit het leven gerukt. Ze verdwijnen spoorloos en keren in 2021 ineens terug. Zo zien we een vrouw uit haar auto gezogen worden, en ontstaat natuurlijk snel de theorie dat buitenaardse wezens er iets mee te maken hebben.

Nieuwe trailer The 4400
De nieuwe reeks is geschreven door Ariana Jackson. We zien 4400 mensen die niet gezien zijn, gemarginaliseerd of ondergewaardeerd verdwijnen en ineens terugkeren. Dat terwijl ze over een periode van honderden jaren verdwenen.

Maar nu keren ze ineens terug en is te zien dat zij allemaal geen spat ouder zijn geworden en geen idee hebben van wat hen overkomen is.

"Terwijl de regering racet om de mogelijke bedreiging te analyseren en het verhaal binnen de perken te houden, moeten de 4400 zelf ook zien om te gaan met wat hen overkomen is. En dat ze terug zijn gekeerd met wat... upgrades, en de toenemende kans dat ze met een reden teruggebracht werden."

Bron: TVLine

Lees meer over: The 4400, Trailer, The CW

Populair nieuws