Keert deze 'Daredevil'-schurk terug in het Marvel Cinematic Universe?

Is deze 'Daredevil'-schurk te zien in het MCU?

Het lijkt er verdacht veel op dat Kingpin terugkeert in het MCU. Wat zegt de acteur zelf?

Bram de Groot, 16 september 2021 om 13:56

In de aankomende Marvel-serie Hawkeye, het vierde live action-avontuur van Marvel Studios op Disney+, zien we onder meer het personage Echo, gespeeld door Alaqua Cox. In de strips is zij de dochter van de Kingpin a.k.a. Wilson Fisk.
En laat Kingpin nou ook te zien zijn geweest in de Marvel/Netflix-serie Daredevil. Deze serie speelde zich af in het Marvel Cinematic Universe, maar lijkt officieel geen onderdeel van de hoofdverhaallijn. De vraag is nu of Marvel Studios toch een manier vindt om het personage van acteur Vincent D'Onofrio te laten zien.

Kingpin in Hawkeye?
Er gaan al langer geruchten dat D'Onofrio terugkeert als Kingpin en nu keren deze geruchten terug nadat meerdere websites aangegeven dat hij te zien zal zijn in Hawkeye. In de recente trailer waren er overigens geen hints naar het personage.

Via Twitter deelde D'Onofrio de afgelopen wat onduidelijke gedichten en sommige fans denken dat hij daarmee verwijst naar zijn Kingpin-personage.

Een soort van ontkennende reactie van D'Onofrio was er snel. Zie hieronder. Mocht hij toch opduiken in Hawkeye - vanaf 24 november op Disney+ - verwacht dan ook andere Defender-personages in de MCU-series/films.

Bron: Comicbookmovie

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Echo, Kingpin, Vincent D Onofrio

Populair nieuws