'Friends'-reünie was heel zwaar om te maken

'Friends'-reünie was heel zwaar om te maken

Jennifer Aniston vond het behoorlijk zwaar om de Friends Reunion op te nemen.

Jim Pedd, 17 september 2021 om 09:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het was het eerste deel van 2020, net voordat de corona-uitbraak plaatsvond en WarnerMedia bijna klaar was om HBO Max te lanceren - zijn eigen streamingdienst. Toen al waren er plannen voor een Friends-special.
Door de lockdown en allerlei problemen werd Friends: The Reunion pas in mei 2021 online gezet op HBO Max. Maar met gigantisch hoge kijkcijfers. Alleen blijkt nu dat voor actrice Jennifer Aniston de aflevering zwaar was om gemaakt te krijgen.

Geen gemakkelijke Friends: The Reunion
Dat vertelde Aniston tijdens een interview. Ze onthulde dat zij en haar co-sterren niet zo heel zeker waren over hun terugkeer, maar dat producent en regisseur Ben Winston hen overhaalde.

"Zijn idee bleef ons heel erg bij, en het klonk niet goedkoop of als iets dat de serie aan zou tasten", vertelde de actrice. Maar het ophalen van herinneringen was zwaarder dan ze had gedacht.

"Je denkt ergens: 'Oh het wordt leuk om terug in de tijd te gaan'. Maar dan kom je er gaandeweg achter dat het best zwaar is. Want je gaat terug in de tijd en trouwens: die set was perfect, echt exact zoals het eerst was. Echt alles klopte, van de kleine details op de planken en de kleine dingen die al die tijd in opslag gelegen hadden. En je weet, in die 16 jaar heeft zich veel voor ons allemaal voltrokken."

En dus viel het zwaar. "Er waren camera's overal en ik kon niet stoppen met huilen. Een tijdje hadden we daar allemaal mee te maken. Misschien dat David niet huilde, ik denk dat hij niet brak. Maar zelfs LeBlanc brak op een zeker moment."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Friends, HBO Max, Jennifer Aniston

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws