'Young Sheldon' onthult een verrassend duistere trailer

'Young Sheldon' onthult een duistere trailer

The Big Bang Theory-serie Young Sheldon hint vast naar de affaire van George.

Jim Pedd, 17 september 2021 om 10:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste teaser voor het vijfde seizoen van de serie Young Sheldon is (voor de komedieserie waar hij voor is) duisterder dan je misschien zou denken. George en de recent gescheiden Brenda Sparks lijken richting een affaire te gaan.
Het einde van het vierde seizoen van de serie Young Sheldon hintte al naar het verval in ongenade van George. Dat begon allemaal toen de ouders van Sheldon in een verhitte ruzie terecht kwamen. George gaf toe dat hij ongelukkig was met zijn leven, greep zijn autosleutels en vertrok. Later zagen we hem in een bar en vroeg de net alleenstaande Brenda of hij gezelschap zocht. Dat wilde hij wel en daarna sloot de aflevering af.

Verder gaan...
Het vijfde seizoen gaat op 7 oktober van start op CBS en pikt volgens medebedenker Steve Molaro "de draad precies daar op waar het vorige seizoen eindigde".

"George en Brenda zitten nog bij de bar en we leren precies wat er tussen hen gebeurd is die avond."

Wat dat is kunnen we wel zo'n beetje raden. De aflevering heet namelijk One Bad Night and Chaos of Selfish Desires en laat zien dat Brenda graag met George naar een andere plek gaat. Het lijkt erop dat George een hartaanval krijgt daarna, want we zien hem eindigen in een ziekenhuis:

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Young Sheldon

Populair nieuws