'Smallville'-actrice Allison Mack moet jaren de gevangenis in

'Smallville'-actrice Allison Mack 3 jaar de bak in

Allison Mack maakte onderdeel uit van de NXIVM sekte. Nu gaat ze de bak in.

Bram de Groot, 17 september 2021 om 11:21

Actrice Allison Mack was van 2001 tot 2011 te zien in de serie Smallville. Daarin speelde ze het personage Chloe Sullivan, een van de beste vrienden van Clark Kent (Tom Welling). Nu jaren later gaat de actrice de bak in.
Sullivan werd even geleden schuldig bevonden voor vrouwenhandel voor de sekte NXIVM. Ze had 14 tot 17 jaar kunnen krijgen, maar ze lijkt er met slechts 3 jaar goed vanaf te komen.

Actrice Allison Mack de bak in
De actrice moest haar straf vanaf 29 september gaan uitzitten, maar ze meldde zich een paar weken eerder. Sinds 13 september zit ze nu achter gesloten deuren in de gevangenis FCI Dublin in San Francisco.

Mack zou strafverlichting hebben gekregen vanwege haar cruciale betrokkenheid bij het onderzoek naar NXIVM-leider Keith Raniere, die uiteindelijk ook is veroordeeld. Hij zit nu 120 jaar in de gevangenis voor samenzwering van afpersing, sekshandel, dwangarbeid en fraude.

Mack is ook bekend van haar rollen in onder meer de series Wilfred, American Odyssey, Opposite Sex en vele andere tv-producties.Bron: deadline

Lees meer over: Allison Mack, Smallville, Wilfred, American Odyssey, Opposite Sex

Informatie over de serie: Smallville

Populair nieuws