search
Netflix onthult de eerste trailer van 'You' seizoen 3
Series / Trailer

Netflix onthult de eerste trailer van 'You' seizoen 3

Joe Goldberg is terug in weer een nieuwe trailer van de serie You! Check 'm hier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van hitserie You. Fans wachten al een tijdje op het nieuwe seizoen, en dat komt er nu eindelijk snel aan.

Recent hintte Netflix er al op dat we een grote herfst tegemoet gaan. De hits zijn pas net begonnen met uitkomen en nu krijgen we dus ook al snel iets nieuws rond You te zien.

De eerste trailer!
In de serie You keert Penn Badgley terug als Joe Goldberg, samen met Victoria Pedretti's Love Quinn. In de schokkende conclusie kwam Joe erachter dat hij vader zou worden.

Love bewees ook dat ze bepaald niet bang was om smerige handen te krijgen. De twee gaan nu proberen de boel uit te werken en zijn verhuisd naar een suburb van Californië om daar hun kind te krijgen. Het einde van het tweede seizoen hintte ernaar dat Joe iets van innerlijke rust gevonden had, maar zijn nieuwe buur is een mysterieuze vrouw en haar identiteit lijkt interessant te worden in het derde seizoen.

Hieronder het bericht dat Netflix online zette met daarin de trailer voor het nieuwe seizoen van You. Seizoen 3 is vanaf vrijdag 15 oktober in zijn geheel te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen