Netflix gaat 'Cobra Kai' enorm uitbreiden

Netflix gaat 'Cobra Kai' enorm uitbreiden

Er wordt druk gewerkt aan een aantal spin-offs van Netflix-hit Cobra Kai!

Jim Pedd, 18 september 2021 om 13:21

Ben je fan van de serie Cobra Kai? Dat is mooi, want Netflix heeft grote plannen met de franchise.
Bedenker Jon Hurtwitz vertelt dat er gekeken wordt naar diverse mogelijkheden voor een spin-off van de serie. Cobra Kai speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van The Karate Kid (1984) af. We volgen de rivaliteit tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence, de twee strijdende martial artists wiens vete uit hun jeugd weer herleeft.

Cobra Kai spin-off
De serie Cobra Kai ging van start op YouTube Red en werd vervolgens verkocht aan Netflix. Seizoen 4 moet in december 2021 te zien zijn op Netflix en er is zelfs al een vijfde seizoen besteld.

Op Twitter werden Hurwitz wat vragen gesteld door fans, in het kader van een Q&A die hij georganiseerd had. Een fan vroeg hem of een spin-off mogelijk zou zijn.

En dat blijkt het geval. De showrunner vertelt dat "we al een tijdje rondlopen met verschillende ideeën voor spin-offs van Karate Kid / Cobra Kai." Een deel daarvan "is verder dan de rest."

Tegelijk wilde Hurwitz niets verklappen. Maar: "er zijn veel, heel veel plannen zowel binnen als buiten het Miyagiverse." Hieronder de Tweets:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, netflix, Jon Hurtwitz

Populair nieuws