search
'The Book of Boba Fett' gaat 'The Mandalorian' volledig overtreffen
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' gaat 'The Mandalorian' volledig overtreffen

De nieuwe Star Wars-serie The Book of Boba Fett klinkt veelbelovend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Boba Fett was natuurlijk al even te zien in een indrukwekkend gevecht in Chapter 14: The Tragedy van de serie The Mandalorian. Maar we hebben nog niets gezien horen we nu.

Regisseur Robert Rodriguez hint ernaar dat we nog veel spannendere actie te zien gaan krijgen in de serie The Book of Boba Fett. Dat belooft dus heel veel actie van de serie die in december te zien moet zijn op Disney+.

Heel gaaf
"Ik heb zoveel om je te vertellen, maar ik heb geen tijd meer," grapte Rodriguez tijdens een gesprek met The Nerdy Basement over de serie.

"Ik kan er eerlijk gezegd niets over zeggen, heb geheimhouding gezworen. Maar ik kan je zeggen dat ik eraan werk en dat het je versteld zal doen staan. Je zag hem aankomen in mijn aflevering van The Mandalorian en dat was echt nog niets. Dat was niets. Ik kan het helemaal ophypen, want ik weet dat het gaat leveren, zoveel meer dan je denkt."

De serie is geregisseerd door Rodriguez, maar ook Bryce Dallas Howard, Dave Filoni en Jon Favreau. De verwachting is dat deze in december van start gaat en acht afleveringen krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen