'The Boys' cast heeft nieuws voor je met een NSFW-video

'The Boys' cast heeft nieuws met een NSFW-video

De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn helemaal rond!

Jim Pedd, 19 september 2021 om 09:54

Amazon Prime Video onthulde een video waarin officieel aangekondigd wordt dat de opnames van het derde seizoen van The Boys afgerond zijn. In diezelfde video noemt Karl Urban dit het beste seizoen tot nu toe.
De serie The Boys is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Garth Ennis en Darick Robertson. We volgen een groepje burgerwachten die besluiten te onthullen dat de superhelden die de wereld lijken te beschermen in werkelijkheid grote schurken zijn.

Derde seizoen
The Boys is een enorme hit voor Prime Video. Sinds deze in juli 2019 debuteerde, zijn er twee seizoenen te zien geweest en werd er al een derde gemaakt (dat nu dus af is als het op de opnames aankomt) en een spin-off besteld.

In februari begonnen de camera's te draaien en nu al zijn die rond. Dat blijkt uit een bericht op de officiële Twitter-account van de serie. Meerdere castleden vieren dat de serie weer klaar is met de opnames en we horen Urban een speech geven en het 't beste seizoen tot nu toe noemen.

Dat gaat gepaard met heel wat middelvingers en scheldwoorden voor de castleden, waarmee ze precies dat doen wat kijkers van de serie van hen zullen verwachten.

Hieronder de video:


Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video, Karl Urban

Populair nieuws