Eindelijk zit er echt schot in 'Stranger Things': seizoen 4 bereikt een belangrijke mijlpaal

Belangrijke mijlpaal voor Stranger Things

De serie Stranger Things boekt snelle vooruitgang blijkt vandaag uit een statement van een castlid.

Jim Pedd, 19 september 2021 om 08:41

Stranger Things seizoen 4 is eindelijk klaar met de opnames. Dat vertelt acteur Noah Schnapp, die de rol van Will Byers speelt in de Netflix-serie.
Will wordt in het eerste seizoen ontvoerd door de Demogorgon en later bezeten door de Mind Flayer. Nadat die in seizoen 3 verslagen wordt, zien we Will en zijn familie het dorpje Hawkins verlaten en neemt Will afscheid van zijn vrienden. Fans wachten al sinds juli 2019 op de voortzetting van dit verhaal.

Opnames zijn rond
Net als zoveel series, had Stranger Things met heel wat tegenslagen te maken als gevolg van het coronavirus. De opnames begonnen in februari 2020 officieel, en twee weken later werden ze stilgelegd vanwege het coronavirus.

Pas in september 2020 werden ze weer hervat. En in juni hoorden we van acteur David Harbour, die de rol van Chief Jim Hopper speelt in de serie, dat de opnames in augustus rond zouden zijn. Schnapp bevestigt nu dat dit het geval is.

"We zijn net klaar met opnemen, vorige week waren we klaar. We waren echt eeuwig bezig met opnemen! En ze zijn eindelijk af. Ze werken nu aan een nieuwe teaser."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Noah Schnapp

Populair nieuws